arrow_back

Maak op 14 mei kennis met Fietsmaatjes bij Brugwachtertje aan den Rijn


Wil je er graag weer eens op uit met de fiets, maar kun je dat niet meer? Op vrijdag 14 mei kun je tussen 13:00 en 16:00 uur bij Brugwachtertje aan den Rijn kennismaken met Fietsmaatjes. Fietsmaatjes koppelt mensen die door omstandigheden niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen aan een vrijwilliger, zodat er gezamenlijke fietstochten gemaakt kunnen worden.

De stichting heeft meerdere duofietsen beschikbaar waarbij gast en vrijwilliger gezellig naast elkaar zitten. De vrijwilliger stuurt en trapt, en de gast kan naar eigen wens of vermogen mee fietsen. Zo kun je dus lekker buiten actief bezig zijn, en genieten van de natuur in het mooie Groene Hart, samen met jouw maatje. Momenteel zijn alle duofietsen uitgerust met een tussenscherm, waardoor de maatjes veilig en coronaproof op pad kunnen. Bovendien maakt de vrijwilliger de fiets na elk gebruik goed schoon.

Wil je dit eens uitproberen? Kom dan op vrijdag 14 mei tussen 13:00 en 16:00 uur langs bij Brugwachtertje aan den Rijn, gevestigd in het brugwachtershuisje bij de Alphense Brug. Coördinatoren van de stichting Fietsmaatjes zijn aanwezig om met jou een proefritje te maken, en je alles te vertellen over de mogelijkheden die Fietsmaatjes biedt. En wie weet smaakt dat naar meer! In dat geval kun je je direct inschrijven. Dan koppelt Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn je aan een vaste vrijwilliger met wie je regelmatig op pad kunt gaan met de duofiets.

Meer informatie over Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn vind je op de website.
Hier vind je meer informatie over Brugwachtertje aan den Rijn.Reacties

Locatie