arrow_back

Marijke Licher vertrekt als directeur van Parkvilla


Marijke Licher, nu nog directeur van Cultuurcentrum Parkvilla in Alphen, vertrekt per 1 april. Zij wordt directeur-bestuurder bij Hart, een culturele instelling in Haarlem.

Als directeur was Licher verantwoordelijk voor het beleid en de dagelijkse bedrijfsvoering. “Marijke Licher heeft de afgelopen twee jaar met veel inzet en enthousiasme voor Parkvilla gewerkt. Het bestuur van Parkvilla is haar bijzonder erkentelijk voor wat ze daarmee voor de organisatie bereikt heeft”, aldus Parkvilla.

Wie de nieuwe directeur wordt van Parkvilla is nog niet bekend. Daarvoor wordt eerst een profielschets gemaakt door het bestuur. Door het veranderen van de organisatiestructuur zal de nieuwe directeur in ieder geval een meer overkoepelende functie krijgen. 

In normale tijden brengt Parkvilla jaarlijks minimaal 60.000 mensen uit de gemeente Alphen aan den Rijn in contact met Kunst & Cultuur door een actief en passief aanbod in Kunsteducatie, Filmhuis en Theater. Daarnaast is de culturele instelling aangesloten bij het samenwerkingsnetwerk BOOST.Reacties

Locatie