arrow_back

Marjolijne Vervark is nieuw bestuurslid Algemene Zaken


“Mijn naam is Marjolijne Vervark en ik ben een geboren en getogen Alphense. Geboren op de Lijsterlaan en na wat omzwervingen door Alphen aan den Rijn (en een uitstapje buiten Alphen) ben ik heel erg blij dat ik nu samen met mijn vriend Hans en onze jongens Joep en Aad in het centrum van Alphen aan den Rijn woon. Het oude centrum wel te verstaan en daar woon ik met heel veel plezier.

De jaren dat ik buiten Alphen aan den Rijn woonde, mistte ik mijn dorpje heel erg. Als ik dan op zaterdag weer lekker over de markt liep, zag ik alle veranderingen en vond het steeds mooier worden. Uiteraard moest ik wennen omdat ik het slechts af en toe zag.

Nu ik weer terug ben in Alphen aan den Rijn, om nooit meer weg te gaan, ben ik heel erg trots op hoe alles veranderd is. Er zijn schitterende projecten uitgewerkt en ik ben ontzettend gelukkig dat ik weer terug ben om van al het moois te genieten.

Omdat ik heb gezien dat er vanuit Nieuw Elan heel veel moois en goeds voor Alphen aan den Rijn en omliggende kernen wordt gerealiseerd, heb ik besloten dat ik hieraan mijn steentje wil bijdragen. Hoe mooi dat ik mag mee gaan helpen om de gemeente Alphen aan den Rijn nog mooier te maken en aantrekkelijker voor de inwoners. Het moet voor Alphenaren een fijne leefomgeving zijn, waar iedereen met net zoveel trots als ik, zich thuis kan voelen.”Reacties

Locatie