arrow_back

Meer licht en isolatie in Hof van Alfen


Deze maand rondt Woonforte het groot onderhoud af van de 83 huurwoningen in Hof van Alfen. Het gebouw aan de Prins Hendrikstraat heeft van binnen en van buiten een flinke metamorfose ondergaan.

Naast isolatiemaatregelen heeft het gebouw een facelift gekregen met een nieuwe, veilige entree, frisse kleur op de kozijnen, nieuwe vloerbedekking in de gangen, nieuwe balkonhekken en nieuwe zonneschermen. Op het dak liggen zonnepanelen, voor elke woning vier stuks. Hiermee is het gebouw klaar voor een duurzame toekomst.

De entree is ook volledig vernieuwd. Door de postkasten te verplaatsen, kunnen postbezorgers deze van buitenaf vullen en bewoners van binnenuit de postkasten legen. Dit voorkomt zoveel mogelijk ongenode bezoekers in de algemene hal. Ook heeft elke woning twee rookmelders gekregen. Beide maatregelen verbeteren de veiligheid.

Als na de zomervakantie de nieuwe zonneschermen er hangen, dan is de facelift helemaal compleet. “Bewoners zijn er erg blij mee en vinden dat het gebouw mooi is opgeknapt”, aldus Woonforte.

hof van alfen - meer licht en isolatie - woonforte 2.jpg

hof van alfen - meer licht en isolatie - woonforte 3.jpgReacties

Locatie