arrow_back

Met het totaalconcept van Traprenovatie Nederland word je volledig ontzorgd


Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Zoek dan niet verder! Bij Traprenovatie Nederland kun je terecht voor een uitgebreide renovatie aan jouw trap of het repareren van kleine beschadigingen. Met het totaalconcept dat ze bieden, weet je zeker dat de trap volledig naar jouw wensen wordt gerealiseerd.

Wat ooit begon op een zolderkamer, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en volwaardig bedrijf. Traprenovatie Nederland heeft zich door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot dé specialist in deze branche. De rode draad in het bedrijf is vakmanschap. Door de kwaliteit die zij leveren en het totaalconcept, onderscheidt Traprenovatie Nederland zich van andere bedrijven.

Verschillende looks

Door de jaren heen heeft Traprenovatie Nederland een uitgebreid assortiment op kunnen bouwen, bestaande uit verschillende materialen van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos: van modern en strak tot aan klassiek of landelijk. De ruime keuze aan materiaal zorgt ervoor dat er altijd een optie tussen zit die bij jouw woonwensen past. Daarbij zijn de trapstylisten van Traprenovatie Nederland altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Kom eens langs in de showroom aan de Ondernemingsweg 34 in Alphen aan den Rijn om de laatste woontrends te bewonderen.

Totaalconcept

Persoonlijke benadering staat bij Traprenovatie Nederland hoog in het vaandel. De trapstylisten vertellen je in de showroom graag over alle mogelijkheden voor een traprenovatie op maat. Liever een afspraak bij jou thuis? Ook dat is geen probleem. De trapstylisten voorzien jou van vrijblijvend advies. Of je jouw trap nu een complete metamorfose wilt geven of alleen wat kleine beschadigingen wilt verhelpen, de trapstylisten van Traprenovatie Nederland zorgen ervoor dat de gerenoveerde trap aansluit bij jouw wensen.

Maar Traprenovatie Nederland doet daar nog een schepje bovenop. Zij bieden een totaalconcept, waarmee jij volledig ontzorgd wordt. Gedurende het hele traject kun je rekenen op betrouwbare, klantgerichte en transparante service. Als voorbereiding op het uitvoeren van de traprenovatie hoef je zelf alleen de bestaande bekleding te verwijderen. De overige werkzaamheden worden uitgevoerd door de specialisten van Traprenovatie Nederland, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Zelfs de lijmresten mag je laten zitten. Jouw woning wordt pas verlaten als alles helemaal netjes en schoon is. Hoe fijn is dat?

Wil jij graag vrijblijvend advies over een traprenovatie? Neem dan contact op met Traprenovatie Nederland via 071-8885858, info@traprenovatienederland.nl of kom langs in de showroom. Neem ook eens een kijkje op de website om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen.Reacties

Locatie