arrow_back

Meten is weten: meetdag voor nieuwe huurders van De Ampère


Voordat de nieuwbouwwoningen worden opgeleverd organiseert Woonforte een zogenaamde meetdag. Nieuwe huurder Lindy kwam afgelopen week haar nieuwe woning in De Ampère opmeten. 

Alle woningen van De Ampère zijn verhuurd. Zoals bij ieder nieuwbouwproject organiseert Woonforte een aantal weken voor de oplevering een kijk- en meetdag. Nieuwe huurders proeven de sfeer van de nieuwe woning en kunnen de woning opmeten. 

Afgelopen week ontmoette Woonforte de nieuwe huurders van De Ampère voor het eerst. Zij hebben hun woning gekozen vanaf een plattegronden en een afbeelding van de woonkamer. Dit is de eerste keer dat ze hun woning echt zien. Dat is altijd spannend. 

Lindy woont straks op de bovenste etage: "Het was niet makkelijk om van een plattegrond op internet een woning te kiezen. Maar ik heb mijn drone laten vliegen en naar binnen laten kijken. En wat heb ik een mooie woning gekozen. Ik ben superblij en wat een prachtig uitzicht!"

De komende jaren bouwt Woonforte meer nieuwe woningen: appartementen en eengezinswoningen. Op de website vind je informatie over alle projecten van Woonforte. Reacties

Locatie