arrow_back

Mountain Lifestyle organiseert veiling voor Mentelity Foundation


Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Mentelity Foundation, dat was het doel van Mountain Lifestyle met het veilen van een limited edition jas. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan de Mentelity Foundation, zij stimuleren en inspireren kinderen met een fysieke of mentale uitdaging om in te laten zien - en te doen - wat er wel kan!

De Mentelity Foundation is de stichting van Bibian Mentel. “Dit jaar hebben we zeer triest nieuws te horen gekregen dat Bibian Mentel is overleden aan de gevolgen van kanker. Om deze reden is voor de Mentelity Foundation gekozen als doel voor de veiling.”

Helly Hansen heeft een limited edition jas van het Zweedse dames skiteam ter beschikking gesteld voor de veiling, en wat was dat een succes! Er werd enthousiast geboden en uiteindelijk heeft de jas maar liefst € 500 opgebracht.

Het uiteindelijk winnende bod is gedaan door Lintsen Kappers (Van Nesstraat 33 te Alphen aan den Rijn). Lintsen Kappers selecteert een gelukkig persoon in samenspraak met Mountain Lifestyle, die de jas aan zijn collectie mag toevoegen. “Wat een mooi gebaar! Mountain Lifestyle wil iedereen die een bod op de jas heeft gedaan enorm bedanken.”

Niet mee kunnen doen aan de veiling of toch nog wat willen doneren? Dat kan via de deze link. Meer informatie over Mountain Lifestyle kun je vinden via deze link.Reacties

Locatie