arrow_back

Naam en ontwerp boetiekhotel Raadhuisstraat onthuld


In het voormalige pand van Baks in de Raadhuisstraat wordt momenteel hard gewerkt om een boetiekhotel te realiseren. Alphenaren Niels en Laura Aben delen het nieuwste ontwerp van het exterieur en onthullen de naam van het boetiekhotel.

Alphenaren Niels en Laura Aben zijn de uitdaging aangegaan om in de Raadhuisstraat een boetiekhotel te realiseren. Zij blazen het oude pand hiermee nieuw leven in, wat zij doen door de oude glorie van het pand te herstellen. “Hierbij willen we zoveel mogelijk oude elementen van het gebouw behouden en terug laten komen”, vertellen Niels en Laura.

Het nieuwste ontwerp van het exterieur is gemaakt door Bloemen Architecten. “Op het ontwerp zie je dat we zoveel mogelijk van het exterieur willen behouden. We steken het wel in een nieuw jasje. Het hele pand krijgt grote ramen, zodat het in elke kamer licht is. Op de bovenste verdieping vergroten we de ruimtes door met dakkapellen te werken. Aan de zijkant van het pand komt ook een terras met overkapping. Op de eerste verdieping komt er een kleine overkapping. De kamers die hieraan grenzen krijgen openslaande deuren en hebben dus uitzicht op Alphen.”

Niels en Laura hebben ook een naam voor het boetiekhotel: De Stadsherberg. Het boetiekhotel krijgt in totaal elf ruime kamers met een luxueuze, eigenzinnige en intieme sfeer. Op 1 juli zal De Stadsherberg zijn deuren openen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Stadsherberg? Houd Alphens.nl dan in de gaten.  

Stadsherberg ontwerp - achterzijde.jpeg



Reacties