arrow_back

Nieuw buurthuis Mozaïek geopend


Na een lange tijd gewerkt te hebben aan het nieuwe buurthuis, is buurthuis Mozaïek dan eindelijk geopend. Op 11 mei om 16:00 uur is het buurthuis officieel geopend door wethouder Gert Jan Schotanus.

Op 11 mei om 15:30 uur is de opening van het nieuwe buurthuis ‘Mozaïek’ van start gegaan. Ondanks de plenzende regen was het er gezellig druk. De officiële opening werd om 16:00 uur verzorgd door wethouder Gert-Jan Schotanus. Het is ‘de ontmoetingsplek voor inwoners met diverse culture achtergronden’. Daarnaast zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden in het nieuwe buurthuis. Naast activiteiten kunnen buurtbewoners terecht voor een praatje of hulpvragen.

Om 16:30 uur ging alle deuren open en konden de bezoekers zien wat er allemaal mogelijk is in het nieuwe buurthuis. Daarna was de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Met een rondleiding was het buurthuis nog te bezichtigen tot 18:30 uur. Het nieuwe buurthuis Mozaïek is gelegen aan de Parelstraat 2.

Gemeente Buurthuis Mozaiek.jpgReacties