arrow_back

Nieuw parkeerbeleid Alphense centrum 1 oktober van start


Het is definitief. Per 1 oktober kunnen consumenten gratis parkeren in het Alphense centrum. Eerder stond de datum nog niet vast, maar de betrokken partijen zijn daar nu over uit.  

Eerder deze maand werd bekend dat parkeren in het centrum van Alphen op korte termijn gratis wordt voor het winkelend publiek. Zowel winkeliers als Eric Carree, voorzitter van de VOA, lieten weten positief gestemd te zijn. De betrokken partijen geven nu duidelijkheid over de datum waarop het nieuwe parkeerbeleid wordt ingevoerd: 1 oktober.

Uitrijkaarten
Bij de gemeente kunnen winkeliers voor een klein bedrag uitrijkaarten aanschaffen voor hun klanten. Wanneer klanten een bepaald bedrag besteden aan producten in de winkel, ontvangen zij een uitrijkaart. Consumenten kunnen met deze uitrijkaart gratis parkeergarage Castellum of parkeerdak Aarhof verlaten.

Herkenbaar beeldmerk
Speciaal voor het gratis parkeren in het Alphense centrum is er een herkenbaar beeldmerk ontworpen. Deelnemende winkels zullen duidelijk te herkennen zijn, namelijk met een sticker van het beeldmerk op hun raam of deur.

Wanneer dit succesvol blijkt, zal er in 2020 loyaliteitsprogramma worden ingevoerd.



Reacties