arrow_back

Oproep CVCA: hebben bedrijven interesse om te adverteren in een leegstaand winkelpand?


In het centrum van Alphen staan diverse panden leeg. Omdat het zonde is om geen gebruik te maken van de panden, doet de Vereniging van Eigenaren Commercieel Vastgoed Centrum Alphen (CVCA) een oproep aan bedrijven. De CVCA ziet namelijk mogelijkheden om bedrijven te laten adverteren in de leegstaande winkelpanden.

De CVCA wil inventariseren of bedrijven geïnteresseerd zijn om een leegstaand pand tegen een voordelig tarief te huren om producten, diensten of tickets aan te bieden. Zij hopen het winkelcentrum hiermee meer invulling te kunnen geven. Tegelijkertijd kan het interessant zijn voor bedrijven buiten het centrum van Alphen. Op deze manier word je namelijk ook zichtbaar in het Alphense stadshart in plaats van alleen daarbuiten. Zo krijgt een ander soort publiek de kans om kennis te maken met jouw producten, diensten of tickets.

Hoe zou dat dan precies in zijn werk gaan? Met posters en andere attributen kun je als bedrijf het leegstaande winkelpand inrichten. Door barcodes of QR-codes op een zichtbare manier toe te voegen aan de poster, kunnen voorbijgangers eenvoudig jouw producten, diensten of tickets aanschaffen. Over de techniek die hiervoor nodig is hoef je je geen zorgen te maken, die wordt er namelijk bij geleverd.

Heb jij interesse om te adverteren in een leegstaand winkelpand? Laat dit dan weten aan de CVCA door contact op te nemen met Arno via arno@alphens.nl.



Reacties