arrow_back

Paas Mysterie van Fantasie Compagnie groot succes


Tijdens het paasweekend organiseerde Stichting De Fantasie Compagnie de eerste editie van het Paas Mysterie in Alphen. Ruim zeventig gezinnen deden mee aan de interactieve speurtocht, opgezet om de Paashaas te helpen zoeken naar verloren eieren.

Deelnemers konden zich vooraf gratis opgeven via de website van de compagnie. Op de dag zelf ontvingen ze digitale instructies van ‘de Paashaas’ om zo uit te zoeken waar de verloren eieren waren gebleven. Op hun tocht naar de paaslekkernijen moesten er allerlei problemen, raadsels en challenges worden opgelost. Na hun bewijs digitaal ingeleverd te hebben, ontvingen de deelnemers steeds hun volgende locatie en opdracht.

Met dank aan de Alphense kinderen kon de Paashaas gelukkig alle eieren weer terugvinden. Als dank mochten alle deelnemers een zakje paaseieren mee naar huis nemen, die ter beschikking werden gesteld door Jumbo Ten Brink. Na de laatste aanwijzing van de kinderen te hebben gekregen, ging de Paashaas direct op pad. Zoals te zien is in onderstaande video.



Reacties