arrow_back

Petra Hoogenes voor Nieuw Elan


Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Petra Hoogenes is de nummer 2 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik ben Petra Hoogenes en ik steun Nieuw Elan, omdat dit de partij is waar ik al raadslid voor ben. Ik wil deze klus afmaken. Zou ik dit ook bij een andere partij willen doen? Nee!

Nieuw Elan is voor vernieuwing en vooruitgang. De partij heeft geen vooringenomen standpunten. Ik hou daarvan. De omgeving verandert en een gemeente zal hierin mee moeten. Liever wat minder uit een boekje en wat meer vanuit de praktijk van inwoners, organisaties en bedrijfsleven.

De afgelopen jaren was het voor Alphen aan den Rijn een flinke klus om taken op het gebied van de zorg over te nemen van de Rijksoverheid. Ik heb mijn steentje bijgedragen vanuit mijn expertise als deskundige binnen het UWV. Zorg is vaak ook: het hebben van een baan, gebruikmaken van passend onderwijs en een gezonde levensstijl.

Iedereen in Alphen aan den Rijn moet het optimale uit het leven kunnen halen. En: we moeten met z’n allen wel trots zijn op de stad, de dorpen en het mooie buitengebied!

Mijn belangrijke onderwerpen zijn: zorg, werkgelegenheid, sport & cultuur, gezonde lifestyle, onderwijs en huisvesting."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 2.
P.C.H. Hoogenes-van Noort (Petra)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! Reacties

Locatie