arrow_back

Richtlijnen vervallen bij de Alphense zwembaden


Goed nieuws: vanaf 18 oktober vervallen bijna alle coronamaatregelen in zwembad De Hoorn en zwembad AquaRijn. Zo wijzigen de looproutes, vervallen de tijdsblokken en voor de meeste doelgroepen/ activiteiten vervalt het verplicht online reserveren.

Alleen voor Aquarobics, Aquajoggen, FloatFit, zwangerschapszwemmen en de jongerenavond/discoavond op vrijdagavond blijft online reserveren verplicht via de website. Vanaf 18 oktober is het ook weer mogelijk om gebruik te maken van de grote kleedkamers en de kluisjes. De zwemlestijden en looproutes bij de zwemlessen zullen ook wijzigen. Hier hebben alle ouders inmiddels een e-mail over ontvangen.

In de horeca is De Thermen2 door de Rijksoverheid verplicht iedereen vanaf 13 jaar te controleren op het coronatoegangsbewijs. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd bij het bestellen van een consumptie. Deze ruimte is alleen te gebruiken als je gebruik maakt van consumpties van de horeca. Als je geen gebruik maakt van de horeca, verzoeken De Thermen2 je plaats te nemen in de wachtruimte.Reacties

Locatie