arrow_back

Robert Jan Blom voor Nieuw Elan


Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Robert Jan Blom is de nummer 8 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Schrijver-columnist, recensent, gemeenteraadslid. Voorheen wethouder Sociale Zaken, Werkgelegenheid, Economische Zaken, Cultuur en Dierenwelzijn.

Alweer tientallen jaren maak ik deel uit van de gemeenteraad. Dat is een dankbare taak waarbij je elke dag beseft mee te werken aan een veilige, leefbare gemeente. In de gemeenteraad draait het vrijwel altijd om grote, belangrijke zaken.
Echter, ik ben van mening dat er altijd oog en oor moet zijn voor individuele inwoners en hun problemen. Ik heb mij daar altijd voor ingezet en ben dan ook dag en nacht bereikbaar.

Ik wil mij inzetten voor mensen én dieren. Bedenk dat 34 procent van de inwoners ouder dan 55 jaar is; 17 procent is ouder dan 65 jaar. Er is aandacht nodig voor zorg, voorzieningen, vrijetijdsbesteding, gemeentelijke zaken. En natuurlijk moet er aandacht bestaan voor dierenwelzijn. Zo zijn er in Alphen ruim vijfduizend hondenbezitters."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 8.
R.J. Blom (Robert Jan)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!Reacties

Locatie