arrow_back

Robin van Heusden voor Nieuw Elan


Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Robin van Heusden is de nummer 4 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik woon mijn hele leven al in Alphen aan den Rijn en ben met deze gemeente meegegroeid. Mijn hobby is hardlopen en ik lees daarnaast veel. Ik ben in politiek geïnteresseerd, omdat in tijden van bezuinigingen het sociale beleid moet worden bewaakt voor die mensen die de zorg echt nodig hebben.

Met mijn achtergrond in de zorg – verpleeghuiswereld en verstandelijk gehandicapten zorg – heb ik in verschillende functies de zorg van dichtbij ervaren en zien veranderen.

Nieuw Elan is een lokale partij die de inwoners wil betrekken bij de besluitvorming van essentiële zaken die de gemeente aangaan. Daarnaast heeft Nieuw Elan het sociale aspect hoog in het vaandel staan. Ik wil mij de komende raadsperiode opnieuw inzetten om dit sociale aspect te bewaken voor diegene die het nodig hebben!"

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 4.
R. van Heusden (Robin)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! Reacties

Locatie