arrow_back

Samenwerking 'Rijnvicus' en 'Rijn-en Amstelland bedrijfswageninrichting'


Rijnvicus, voormalig SWA en Rijn- en Amstelland bedrijfswageninrichting uit Alphen aan den Rijn hebben een intentieverklaring ondertekend om in 2018 samen te gaan werken. De ruimte van de houtafdeling van SWA, die recent was gesloten, wordt verhuurd en twee SWA-medewerkers worden gedetacheerd. Daarnaast wordt er nauw samen gewerkt met de metaalafdeling van Rijnvicus om nieuwe opdrachten uit te voeren waardoor Rijn- en Amstelland bedrijfswageninrichting kan groeien.

Ondernemer Stephan Verweij van Rijn- en Amstelland bedrijfswageninrichting is erg enthousiast over de talenten van zijn nieuwe medewerkers. Deze ontwikkeling past ook goed bij de opgave van Rijnvicus, om meer samen te werken met ondernemers. SWA voorzitter wethouder Michel du Chatinier: “We willen graag dat er meer mensen onafhankelijk worden van een uitkering en bij voorkeur geplaatst worden bij reguliere bedrijven. Met de komst van Rijn- en Amstelland bedrijfswageninrichting ontstaan ontwikkelingsmogelijkheden om hout-gerelateerde activiteiten te blijven doen.”

Recent is bekend geworden dat Vive Innovation vertrekt als onderhuurder bij Rijnvicus wegens het concentreren van hun bedrijfsactiviteiten in Polen. Er vinden momenteel met meerdere ondernemers gesprekken plaats om samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

    



Reacties