arrow_back

Sapori da Stefano viert haar vijfde verjaardag


Over precies een week is het zo ver: dan viert Sapori da Stefano haar vijfde verjaardag. Hoewel een feestje niet mogelijk is, hangt Sapori zelf de slingers op. Denk aan korting, goodiebags, desserts en meer!

Een beleving

Maar eerst even terug in de tijd. ‘’We komen allebei uit de horecawereld’’, vertelt eigenaresse Giulia. ‘’We hadden een idee in ons hoofd, en dat idee wilden we heel graag uitwerken. Dat hebben we gedaan.’’ Een van hun wensen was de houtoven. ‘’Die voegt echt iets toe’’, legt Giulia uit. ‘’Het is een beleving: van pizza’s maken tot het proeven ervan. Je moet het zelf ervaren.’’

Vijf dagen allerlei acties

Inmiddels is Sapori van een klein tentje gegroeid tot een volwaardig Italiaans restaurant. ‘’Toen de ruimte hiernaast vrijkwam, zijn we meteen overgegaan tot actie en hebben we Sapori uitgebreid.’’ Voor Sapori zijn vernieuwing en groei dan ook belangrijke factoren. ‘’We willen onze gasten blijven verrassen.’’

Het vijfjarig jubileum gaat dan ook niet voorbij zonder verrassingen. Van woensdag 17 februari tot en met zondag 21 februari kun je iedere dag een nieuwe actie verwachten. Welke acties dit zijn, is nog even spannend. Maar je kunt denken aan kortingen, goodiebags en heerlijke desserts! Houd de website www.saporidastefano.nl/ van Sapori da Stefano in de gaten.

Valentijnsdag met pizza en pasta

Heb jij al plannen met Valentijnsdag? Sapori bezorgt deze dag in heel Alphen haar speciale Valentijnsmenu! Geniet van een verrassingsmenu met een voor-, hoofd- en nagerecht, met een flesje bubbels, rode of witte wijn. De keuze is aan jou! Ook kun je jouw voorkeur aangeven voor vlees, vis of vegetarisch.  

Sapori da Stefano is gevestigd aan de Noorderkeerkring 10 in Alphen aan den Rijn. Ga voor meer informatie naar www.saporidastefano.nl.



Reacties

Locatie