arrow_back

Startsein informatieavonden glasvezel


Maandag 29 oktober startte Glasvezel buitenaf met de informatieavonden voor de inwoners van het buitengebied van Zuid-Holland Midden.

Zegt 50% van de in aanmerking komende adressen voor 17 december ja tegen glasvezel, dan gaat de aanleg van glasvezel door. De behoefte aan snel internet is groot en belangrijk voor de leefbaarheid in het buitengebied. Op de dag van de eerste van de in totaal drie informatieavonden gaf wethouder Schotanus van Gemeente Alphen aan den Rijn het officiële startsein.
“Glasvezel in de buitengebieden zorgt ervoor dat iedereen klaar is voor de toekomstige ontwikkelingen, dit is belangrijk in een steeds verder digitaliserende samenleving. Dit is uw kans!”, aldus wethouder Schotanus.

Het doel van de informatieavonden is om de inwoners uit het buitengebied te informeren over de aanleg, kosten, dienstaanbieders, voorwaarden en planning. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. In totaal komen 2.615 adressen, in onder andere het buitengebied van Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen, Zevenhuizen en Zwammerdam in aanmerking voor een glasvezelaansluiting. Benieuwd of uw adres in aanmerking komt? Dan kunt u een postcode check doen op de website van Glasvezel buitenaf.
Graag nodigt Glasvezel buitenaf iedereen uit om op één van de onderstaande informatieavonden te komen:

30 oktober, 19.30 uur: Boskoop, Boskoop Flora, Parklaan 4

31 oktober, 19.30 uur: Hazerswoude-Dorp, Dorpshuis De Juffrouw, Dorpsstraat 250



Reacties