arrow_back

Storm Uitzendbureau: hét uitzendbureau in Alphen


Ruim 10 jaar zit eigenaar Mark van der Pijl in het vak. Voorheen werkte hij bij de grotere uitzendbureaus, maar daar miste hij iets. "Voor mij ontbrak bij de grotere organisaties het persoonlijke gedeelte. Dit kan anders, dacht ik."

Echt Alphens
Dus startte Mark in april 2016 met zijn eigen uitzendbureau. Storm Uitzendbureau is een echt Alphens uitzendbureau en biedt diverse werknemers en werkgevers in Alphen aan den Rijn en omstreken een andere persoonlijke aanpak.

Een persoonlijke aanpak
Hoe Mark het persoonlijke in zijn bedrijf realiseert? "Het gaat om de kleine gebaren: een kop koffie met je werknemers om de werkdag te beginnen, een kerstpakket om je waardering te laten blijken… Dat vind ik belangrijk." Heeft een werknemer zijn eerste dag bij een bedrijf? Dan gaat Mark mee om ervoor te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen. "Ik had er vroeger zelf ook een hekel aan om ergens alleen binnen te komen. Begeleiding hierbij is fijn." Naaste collega van Mark: "Mark is altijd bereikbaar en kent iedereen persoonlijk."

Ook naar de werkgevers toe toont Mark zijn inzet. "Heel soms daagt iemand niet op bij een bedrijf, dan val ik weleens een dagje in om onze afspraken met de klant wel na te komen. Je verkoopt niet zomaar een fiets, het gaat om mensen. En mensen kunnen om allerlei redenen uitvallen. Daar moet ik als uitzender rekening mee houden."

De juiste fit
Fanatiek zoeken naar de juiste fit tussen bedrijf en werknemer behoort tot zijn dagelijkse bezigheden: "Het kan tegenwoordig lastig zijn om mensen te werven, maar ik ga geen werknemers sturen die eigenlijk niet geschikt zijn zodat de werkgevers maar voorzien zijn. Klant en medewerker moeten goed bij elkaar passen."

Hoe de toekomst eruit ziet? "We willen graag groeien, maar wel onder de voorwaarde dat we onze eigen persoonlijke aanpak blijven behouden."



Reacties

Locatie