arrow_back

Tasty Walk komt naar Alphen


Wandelend smullen is hét nieuwe uit eten gaan. Door heel Nederland worden er culinaire wandelingen georganiseerd. In korte tijd zijn deze ongekend populair geworden. Vanaf 3 april wordt dit initiatief ook in Alphen georganiseerd.

Tasty Walk, organisator van dergelijke take-away proeverijen, zag in de eerste maanden van dit jaar de belangstelling explosief stijgen. Reden om de culinaire wandelingen verder uit te breiden en ook zo'n wandeling in Alphen te organiseren. 

Het succes van de wandelingen brengt weer wat positiviteit teweeg in de horecasector, die hard getroffen is door de coronacrisis. Naast wat extra omzet speelt ook het mentale aspect een grote rol, zegt de organisatie van Tasty Walk. "Tijdens onze proeverijen kan de chef van een restaurant weer eens doen wat hij of zij het liefste doet, namelijk mooie gerechten samenstellen en mensen blij maken met het resultaat." Die arbeidsvreugde slaat weer over op de wandelaars, die ieder weekend in groten getale boeken voor een middag wandelend uit eten gaan.

In Alphen hebben vijf restaurants zich aangemeld voor deelname aan deze proeverij. Dat zijn Bij Hen, ENJOY Food & Drinks, Koeien en Kaas, Gelato Con Amore en Kersvers. Een take-away proeverij van vijf gerechten kost € 30 en is te boeken via www.tastywalk.com



Reacties