arrow_back

Tentoonstelling levenswijsheden van bewoners Verpleeghuis Oudshoorn


Regelmatig hebben de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn prachtige uitspraken, gezegdes en anekdotes. Hieruit komt naar voren hoeveel levenswijsheid zij hebben. Dit willen ze graag met anderen delen. Daarom opende het verpleeghuis op dinsdag 20 april een fototentoonstelling waarin zij deze wijsheden vatten.

De titel van de tentoonstelling in Verpleeghuis Oudshoorn is ‘De wijsheid op handen gedragen’. De medewerkers van het Uitbureau combineren in deze tentoonstelling de uitspraken van de desbetreffende bewonder met een foto van hun handen. Een voorbeeld van zo’n gezegde is: “Tevreden worden is een groot geluk, tevreden blijven een meesterstuk.”

Op de bijbehorende foto houden de bewoners iets vast wat kenmerkend is voor hen. De tentoonstelling is voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners te bewonderen in het Uitbureau. Andere geïnteresseerden kunnen de tentoonstelling digitaal zien via de link op Facebook en de website.

De tentoonstelling werd officieel geopend door een medewerker van het Uitbureau en een bewoner die een bijdrage heeft geleverd aan de tentoonstelling. Alle deelnemende bewoners aan dit bijzondere project ontvingen, naast uiteraard de eer, een bos kleurrijke tulpen als dank voor hun deelname.

De tentoonstelling blijft voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners op locatie geopend tot en met eind mei.

Tentoonstelling Oudshoorn Alrijne.jpg



Reacties

Locatie