arrow_back

Twee extra koopavonden in Alphense centrum rond de feestdagen


Rond de feestdagen trekken we er graag op uit om inkopen te doen. Het is dan vaak druk in het Alphense centrum. Daarom worden er twee extra koopavonden ingelast.

“Om het moeilijke jaar 2021 nog een beetje feestelijk te kunnen afsluiten, lijkt het ons een goede zaak om met z’n allen tegelijkertijd dezelfde winkelopeningstijden te hanteren”, zegt Kees van Keeken, voorzitter van Stichting Verenigde Ondernemingen Centrum Alphen aan den Rijn (VOC).

Er worden daarom twee extra koopavonden ingelast, namelijk op woensdag 22 en donderdag 23 december. Verder zullen de reguliere koopavonden plaatsvinden op vrijdag 3, 10 en 17 december. Op vrijdag 24 en 31 december zullen veel winkels de deuren om 17:00 uur al sluiten in verband met kerstavond en oudjaarsdag. Elke zondag koopzondag blijft ook, met uitzondering van 26 december (tweede kerstdag).

Feestverlichting

Het centrum is qua sfeer in ieder geval al helemaal klaar voor de feestdagen. In de winkelstraten is de sfeervolle feestverlichting namelijk alweer te zien, van lichtgevende kroonluchters tot feestelijke kerstguirlandes. De feestverlichting kun je onder andere op het Thorbeckeplein, in de Van Mandersloostraat en in de Sint Jorisstraat bewonderen. De verlichting zal in januari/februari weer gedemonteerd worden.Reacties