arrow_back

Tweede netwerkcafé In the Flow


Op 10 oktober was de tweede editie van het netwerkcafé In the Flow.

Er waren nog meer ondernemers die graag wilden kennis maken van de werkzoekenden van Rijnvicus. In totaal waren er maar liefst 11 ondernemers en 9 werkzoekenden. Er was veel interesse vanuit ondernemers om hieraan deel te nemen, na het eerste succesvolle netwerkcafé. Alle deelnemers van het eerste netwerkcafé hebben een inmiddels een nieuwe baan of uitdaging gevonden.

Openstellen netwerk

Tijdens een pitch van één minuut presenteren werkzoekenden zichzelf. Hieruit wordt snel duidelijk wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Na de pitches was er voldoende tijd om te netwerken met werkzoekenden en ondernemers. Het openstellen van het netwerk van ondernemers is zeer waardevol voor de werkzoekenden van Rijnvicus. Er zijn direct al afspraken gemaakt en waardevolle contacten opgedaan. Hiermee hebben de werkzoekenden hun kans op een leuke baan vergroot. Aan het einde van het netwerkcafé liepen zowel ondernemers als werkzoekenden met een glimlach iFlow uit.
Inmiddels hebben al twee werkzoekenden een sollicitatiegesprek gehad naar aanleiding van het netwerkcafé. Dit is gelukt door het netwerken met de aanwezige ondernemers.

Rijnvicus en de VOA zijn de werkzoekenden dankbaar voor de openhartige pitches. En tevreden met de aanwezige ondernemers, namelijk: Wijdezorg, Volksuniversteit Alphen aan den Rijn, Avifauna/Van der Valk, EP92, Cleanlease, SEO & SEA online marketing, Creatieve Geesten, Tidak administratiekantoor, Noble mobility, Philadelphia en Marcenbas.
De VOA, iFlow en Rijnvicus geloven in de kracht van het netwerkcafé en gaan door met deze samenwerking.

Op naar de derde editie netwerkcafé

Op naar de derde editie van het netwerkcafé op woensdag 13 november op 9.00 uur. Alle ondernemers zijn van harte welkom! Interesse om te sluiten? Neem dan contact op met Rijnvicus via 0172 - 504 686 of wsp@rijnvicus.nl, of met iFlow via 0172 – 748 150 of ondernemen@iflowalphen.nl.



Reacties