arrow_back

Uniek én hartverwarmend: Raadslid Evon Zevenbergen start kledingactie om de Alphense horeca te steunen


Uniek én hartverwarmend: Raadslid Evon Zevenbergen start kledingactie om de Alphense horeca te steunen

Alphen krijgt een eigen kledinglijn. En niet zomaar een kledinglijn! Alle marge komt namelijk ten goede aan de door corona getroffen Alphense horecaondernemers. De kledinglijn bestaat uit hoodies en T-shirts, waarbij € 12,50 netto per verkocht item ten goede komt aan de favoriete horecagelegenheid van de koper.

‘’De afgelopen maanden waren een rollercoaster voor ondernemers in de horeca. Ondanks het voorzichtige perspectief is deze branche keihard getroffen. Het zwaarste zal nog komen wanneer alle uitgestelde betalingen aan belastingen en leveranciers weer opgepakt zullen moeten worden. Daarom hebben we met elkaar de handen ineen geslagen en besloten dat er iets moest gebeuren. Niks doen was in onze ogen geen optie’’, aldus initiatiefnemer Zevenbergen.

Belangrijk voor Zevenbergen was dat mensen iets terug zouden krijgen als dank voor hun steun. En dat werd een kledinglijn. ‘’Een kale crowdfunding opzetten was een stuk gemakkelijker geweest, maar wij willen ook graag iets teruggeven aan mensen die de horeca willen steunen. Juist nu er perspectief is met het openen van terrassen moeten we niet vergeten dat veel horecagelegenheden geen terras hebben of dat dit zeker 50% van hun normale capaciteit is. De steun voor de horeca blijft onverminderd hard nodig. Door de combinatie met een kledinglijn wordt iedereen er beter van en kunnen we als Alphenaren massaal laten zien dat we achter de horeca staan’’, sluit Zevenbergen af.

Hoe werkt het?

De kledingitems zijn te bestellen via www.nuleenzeventwee.nl, www.0172.nl en www.alphens.nl. Er zijn hoodies en T-shirts te koop met onderstaande opdruk. Per verkocht item gaat er minimaal € 12,50 netto naar een horecagelegenheid. Kopers geven aan of zij hun donatie aan een specifieke horecagelegenheid willen schenken of eerlijk willen verdelen onder alle deelnemende horecagelegenheden. Zo steunen we de Alphense horeca!Reacties

Locatie