arrow_back

Verhuur De Ampère gaat van start


Aan de Prins Bernhardlaan, naast Toor, verhuurt Woonforte 121 appartementen: 63 woningen in de sociale huur en vrije sector en 58 zorgwoningen aan Ipse de Bruggen en Philadelphia. De Ampère staat op een centrale plek in Alphen: naast het station en het centrum en winkels dichtbij. Op maandag 31 mei start de verhuur van de woningen.

Drie- en vierkamerwoningen

De woningen hebben een oppervlakte tussen de 57 m2 en 105 m2. Er zijn 21 verschillende typewoningen. De indeling is bijna voor elke woning anders. Er is voor ieder wat wils. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig. Iedere woning heeft een berging op de begane grond. Daarnaast is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het afgesloten buitenterrein. Er is in het gebouw geen scootmobielruimte.

Huurprijs sociale huurwoning

 • De kale huur ligt tussen € 633,25 en € 728,33 per maand exclusief servicekosten.
 • Jouw gezamenlijk bruto-jaarinkomen is maximaal € 40.024.
 • De servicekosten zijn ongeveer € 28,80 per maand.
 • Woonforte wijst de woningen passend toe: je inkomen en huishoudgrootte bepalen welke woning je kan huren.

Huurprijs vrije sectorwoning 

Ook met een hoger inkomen kun je een woning huren in De Ampère.

 • De kale huur is € 855/ € 900 per maand exclusief servicekosten.
 • Jouw gezamenlijke bruto-jaarinkomen is vanaf € 42.000.
 • Je huurt de woning voor minimaal 1 jaar.
 • De servicekosten zijn ongeveer € 28,80 per maand.

Huurprijs parkeerplaats is € 52,64 per maand. 

Tekst loopt door onder de foto

woonforte ampere.jpg

Werkwijze

Woningzoekenden, die een woning uit een verkoopcomplex van Woonforte leeg achterlaten, krijgen voorrang.  

Je vindt op maandag 31 mei vanaf 09:00 uur op Huren in Holland Rijnland twee advertenties: 

1. Sociale huurwoning

Je reageert op de advertentie. Woonforte neemt contact op met de eerste kandidaat die aan de voorwaarden voldoet, om een keuze voor een woning te maken. De kandidaat met de hoogste inschrijftijd als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland krijgt de eerste keuze. 

2. Vrije sectorwoning

Je reageert op de advertentie. De eerste kandidaat die reageert, krijgt de eerste keus. Op 31 mei om 09:00 uur staat de advertentie op Huren in Holland Rijnland. Eventuele kandidaten die een koopwoning van Woonforte leeg achterlaten, krijgen voorrang. 

Tip: Voorkom teleurstellingen en vul jouw profiel als woningzoekende op Huren in Holland Rijnland goed in.

Denk hierbij aan:

 1. Jouw inkomen
 2. Gezinsgrootte
 3. Huidige woonsituatie, laat je een huurwoning van Woonforte achter?

Nieuwsgierig naar de woningen

Op het gevelaanzicht vind je alle woningen die te huur zijn. Klik op de link, dan zie je het overzicht van alle woningen die te huur zijn met: de plattegrond van de woning, de ligging in het gebouw, de floorplanner in 2D en 3D en een afbeelding van de huiskamer. 

Wanneer zijn de woningen klaar? 

De verwachte oplevering van het gebouw is oktober 2021. 

Meer bouwplannen tegenover De Ampère

Aan de zijde van het spoor aan de Noordpoolsingel, naast het gebouw van Kluwer, en tegenover De Ampère gaat Woonforte 257 woningen bouwen. Dit woongebouw krijgt verschillende hoogtes. Zo komt er aan 'de kop' van het gebouw, aan de kant van de onderdoorgang naar het station een woontoren. Daarnaast komt een woongebouw met verschillende hoogtes. Deze hoogtes verschillen tussen de 7 en 9 verdiepingen en sluit af met 'de staart' van 13 verdiepingen. Het wordt een speels en gevarieerd gebouw, met appartementen en een aantal eengezinswoningen. De woningen zijn duurzaam en de omgeving maakt Woonforte groen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Ampère en andere nieuwbouwprojecten van Woonforte? Abonneer je dan op het gratis nieuwbouwjournaal via www.woonforte.nl/nieuwbouw. Zodra er nieuws is, krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox.Reacties

Locatie