arrow_back

Werkzaamheden aan hal Alphense vestiging Alrijne Ziekenhuis zijn begonnen


Wie de komende weken in Alrijne Ziekenhuis in Alphen aan den Rijn moet zijn, kan wat (geluids)overlast ervaren. Er is namelijk gestart met het verbouwen van de hal.

Er gaat het nodige gebeuren in Alrijne Ziekenhuis in Alphen aan den Rijn. Voor Alphenaren betekent dit dat zij straks vaker een afspraak bij het ziekenhuis in hun eigen woonplaats kunnen maken. Alrijne optimaliseert en verbouwt in het komende half jaar de poliklinieken, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor spreek- en behandelkamers. Daarnaast komt er einde van het jaar een centrale aanmeldbalie bij de hoofdingang van Alphen.

Tekst loopt door onder de foto

Balie vanaf de achterzijde - Alrijne Alphen - impressie.jpg

Centrale aanmeldbalie

De werkzaamheden aan de hal zijn maandag van start gegaan. Hier wordt de komende maanden gewerkt aan de bouw van een nieuwe receptie en balie Aanmelden & Registratie. “Bij de nieuwe balie Aanmelden & Registratie melden patiënten zich en kunnen hier hun gegevens geregistreerd worden. Daarna kunnen patiënten direct door naar de polikliniek”, legt Alrijne uit. “Door de centrale balie in de hal en het flexibel gebruik te maken van elkaars spreekkamer komt er meer ruimte om patiënten te zien. Zo kunnen er meer patiënten in Alphen terecht voor een afspraak.”

Tijdelijke receptie en registratie

Tijdens de verbouwing vinden patiënten en bezoekers een tijdelijke receptie bij de ingang van het ziekenhuis. De balie (patiënten)registratie is tot en met 1 februari gesloten. Alrijne registreert tot die tijd jouw gegevens op de polikliniek waar je een afspraak heeft.

De werkzaamheden duren tot en met begin maart 2022.

Benieuwd hoe de nieuwe aanmeldbalie eruit gaat zien? Check dan deze 3D view.

Receptie en kastenwand - Alrijne Alphen - impressie.jpgReacties

Locatie