arrow_back

Wijkcentrum Kaju Putih nu ook duidelijk herkenbaar van buitenaf


Toen het nieuwe wijkcentrum Kaju Putih werd geopend, ontbrak herkenbaarheid nog van buitenaf. Daar is nu verandering in gekomen, want sinds dinsdag 5 januari prijkt de naam in grote witte letters op de buitenkant van het gebouw.

De bouw van het wijkcentrum startte op maandag 25 november 2019. Wethouder Van Velzen sloeg toen samen met een vertegenwoordiger van de Molukse gemeenschap symbolisch de eerste paal de grond in. Op 1 juli 2020 werden de sleutels van het nieuwe wijkcentrum Kaju Putih door wethouder Kees van Velzen overhandigd aan oud-bestuurslid Oom Nico Tamaelasapal. Met de komst van het nieuwe wijkcentrum heeft de Molukse gemeenschap een volwaardig wijkcentrum aan de Dennenlaan in Alphen.

Maar wat nog ontbrak aan het gebouw was herkenbaarheid van buitenaf. Daarom werd dinsdag 5 januari in grote witte letters de naam van het wijkcentrum op het gebouw bevestigd. “Nu is het nieuwe gebouw met een omslag te herkennen, als het wijkcentrum Kaju Putih”, zo schrijft het wijkcentrum op Facebook. Op dit moment is het wijkcentrum vooral bezig om zich gereed te maken zodat zij na de lockdown weer volop gebruik kunnen maken van hun pand.



Reacties