arrow_back

Winkelcentrum de Aarhof verkocht, eigenaar nog onbekend


Winkelcentrum de Aarhof heeft een nieuwe eigenaar, binnen twee weken zal hierover meer bekend worden. Dit meldt wethouder Gerard van As (Nieuw Elan).

Het pand is nu in beheer van Sectie5. Zij hadden grootste plannen met het winkelcentrum maar daar kwam het steeds niet van, sinds kort stond het pand weer in de verkoop maar dat is nu verkocht. "De huidige eigenaar had al plannen voor woningen op het dak, de koper schijnt hier ook mee bezig te zijn maar hoe en wat is voor ons nog niet duidelijk", vertelt van As. Hij heeft ook nog geen idee wie de koper van het winkelcentrum is. Tevens heeft hij gehoord dat de koepel van het winkelcentrum wordt vernieuwd en de binnen- en buitenkant een update krijgen.

"De Aarhof is het laatste wat we nog rond moeten krijgen voor het Alphense centrum", legt hij uit. "Het zou mooi zijn als de plannen in lijn liggen met de rest van het centrum, zoals de Toussaint en het Thorbeckeplein maar dit wachten we nog af". Na de zomer zal worden gestart met de bouw van de Toussaint. 

In het centrum wordt nu druk gebouwd aan de nieuwe bibliotheek en de nieuwe huizen bij het Aarkadekwartier.



Reacties