arrow_back

Winkelcentrum De Herenhof wijst Alphenaren nog eens op voetgangersgebied


Het gebeurt nog regelmatig dat fietsers, bromfietsers en snorscooters door winkelcentrum De Herenhof rijden. Daarom herinnert het winkelcentrum hen er nog een keer aan dat het winkelcentrum een voetgangersgebied is.

Het is al een langere tijd een probleem, fietsers, bromfietsers en snorscooters die door het winkelgebied rijden. Als zij door het voetgangersgebied heen rijden, kan dit gevaar opleveren voor het winkelend publiek en kinderen. Er zijn al verschillende dingen gedaan om hen hierop te wijzen, maar nog altijd lijkt niet iedereen op de hoogte.

Dit merkt ook het winkelcentrum zelf. Zij plaatste daarom een herinnering hierover op Facebook. “Blijkbaar hebben heel veel mensen dit nog niet gezien. Dus vandaar nog een keer deze post”, aldus het winkelcentrum. Hierbij staat ook vermeld dat de politie streng op deze situatie controleert. Dit was vorig jaar ook al het geval. Toen controleerden de wijkagenten zowel opvallend als onopvallend in het winkelcentrum.

Als je met een bromfiets of snorfiets door het voetgangersgebied rijdt, kost dit je € 95. Fietsers zullen € 55 moeten betalen. Daar bovenop komen nog administratiekosten.



Reacties