arrow_back

Winnen: ontspanningsmassage en één dag Bubbel Spa van Massange


Massange is dé massagepraktijk voor vrouwen, gespecialiseerd in Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage en complete wellness ervaringen aan huis. Massange voor een welverdiend rustmoment! Wij mogen een Bubbel Spa voor één dag en een ontspanningsmassage weggeven. 

Wat kun je winnen?

Een Bubbel Spa (voor 24 uur) voor bij jou thuis én een ontspanningsmassage van 45 minuten in de praktijk van Massange. De Bubbel Spa is geschikt voor jong en oud en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Door de ingebouwde verwarming blijft het water op temperatuur (kan tot 40 graden). Ook blijft het water schoon door de filter. 

De praktijk van Massange bevindt zich aan de Europalaan in Alphen, boven Baby Spa Alphen aan den Rijn. Vrouwen kunnen hier terecht voor zwangerschaps- en ontspanningsmassages, het huren van de Bubbel Spa’s en de bijbehorende Wellness Arrangementen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken en onder het bericht een moeder taggen die je dit gunt en @massange_wellness volgen op Instagram.

Deze winactie loopt tot maandag 10 mei. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Sairan Atroshi heeft gewonnen, gefeliciteerd! 

bubbel spa massange.jpegReacties