arrow_back

Winterzwemmen in buitenbad De Hoorn stopt na deze week


De deuren van de Alphense zwembaden zijn weer geopend voor onder meer banen zwemmen, aquasporten, gezinszwemmen en recreatief zwemmen. Dit betekent wel dat er binnenkort niet meer in het buitenbad gezwommen kan worden.

Eigenlijk zou het buitenbad van zwembad De Hoorn al eerder sluiten voor het winterzwemmen, maar vanwege de toen geldende coronamaatregelen werd de einddatum opgeschoven. Nu de zwembaden tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari goed nieuws kregen, hebben ze besloten om het buitenbad tot en met vrijdag 21 januari open te stellen voor winterzwemmen.

Activiteiten binnen

Vanaf nu kun je bij de Alphense zwembaden weer terecht voor banen zwemmen, aquasporten, gezinszwemmen, recreatief zwemmen en meer. “Reserveren is alleen nodig voor Recreatief zwemmen op vrijdagavond en in het weekend, Gezinszwemmen, Zwangerschapszwemmen, Aquajoggen, Aquarobics, Floatfit en Beweegochtend. Alle andere activiteiten zijn zonder reservering”, meldt De Thermen2.

Voor het betreden van de accommodatie is voor iedereen vanaf 18 jaar het tonen van een geldige QR-code en geldig legitimatiebewijs verplicht. Zonder kan De Thermen2 mensen helaas geen toegang verlenen. Ook het dragen van een mondkapje is vanaf 13 jaar verplicht tot aan de zwemzaal.Reacties

Locatie