arrow_back

Woningbouw op locatie Havenstraat Stationsomgeving


Op de locatie Havenstraat worden 22 eengezinswoningen en 9 appartementen gebouwd. Wethouder Gerard van As heeft voor de benodigde grondverkoop  een overeenkomst gesloten met Thunnissen Ontwikkeling B.V. De bouw van het project, “Nieuwe Havenstraat”, start naar verwachting eind 2018. De oplevering is medio 2020.

De woningen zullen bestaan uit verschillende woningtypes, met een diversiteit in uitstraling, voor verschillende doelgroepen. Er wordt gebouwd met duurzame materialen. Kopers krijgen verschillende keuzemogelijkheden en opties om de woningen levensloopbestendig te maken.Onder het pand wordt een halfverdiepte parkeergarage aangelegd. Daarnaast worden nog enkele parkeerplaatsen in het openbaar gebied aangelegd, zodat de parkeerdruk in het gebied niet toeneemt.

De locatie “Nieuwe Havenstraat” is binnen de stationsomgeving Alphen aan den Rijn een van de laatste van de uit te geven ontwikkellocaties. Informatie over de woningen in “Nieuwe Havenstraat” is ook online te vinden: www.nieuwehavenstraat.nl.



Reacties