arrow_back

Zo staat het ervoor met de bouw van het nieuwe clubgebouw van KV Tempo


Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe kantine en kleedkamers bij Korfbalvereniging Tempo in Alphen. Na veertig jaar trouwe dienst was het namelijk tijd voor vernieuwing. Hoe staat het er nu voor?

Eind 2020 ging de eerste paal de grond in voor het nieuwe clubgebouw van Korfbalvereniging Tempo. Dit gebeurde onder toeziend oog van onder andere diverse ereleden van de korfbalvereniging en wethouder Gert-Jan Schotanus (sport). De paal werd geslagen door erelid Bas Turken en het jongste jeugdlid van de korfbalvereniging en tevens zoon van een geslaagd Tempo huwelijk, Finn Dittmar.

Op de plek van de oude kantine en kleedkamers komt een geheel nieuw complex te staan, uitgerust met een duurzame kantine en moderne kleedkamers. KV Tempo wil op het nieuwe complex zowel leden als onderwijs en maatschappelijke partners faciliteren in sport, bewegen en een gezonde leefstijl. ‘’Deze grote stap in de geschiedenis van KV Tempo is cruciaal voor de ontwikkeling van onze vereniging en de toenemende professionalisering. Het sluit goed aan bij onze ambities voor de vereniging’’, zo vertelde voorzitter Albert-Jan Vonk in zijn speech.

Verbouwingsupdate

De verbouwing is inmiddels al een aantal maanden aan de gang. Aan de buitenkant schiet het al behoorlijk op. “De houten gevelbekleding is al voor een heel groot deel gedaan, en ook de grijze wandplaten schieten al lekker op”, vertelt Rosanne Visscher, Voorzitter werkgroep interieur in een video met een verbouwingsupdate. In deze video’s houdt KV Tempo clubleden en andere geïnteresseerden op de hoogte van de verbouwing.

Binnen wordt er ook heel hard gewerkt. “De vloer is helemaal klaar qua tegels in de kantine en de hal. In de kleedkamers is de gietvloer al gedaan. De kleedkamers zijn ook al getegeld.” Volgende week komen de banken voor in de kleedkamers. De keuken is ook geleverd en deels geplaatst, maar moet nog wel aangesloten worden.

Er zijn ook foto’s gedeeld van hoe de kantine en kleedkamers er nu uitzien.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KV Tempo (@kv_tempo)



Reacties

Locatie