arrow_back

Zwembad De Hoorn krijgt een interactieve glijbaan


Er zijn al diverse zwembaden in Nederland die een interactieve glijbaan hebben. Over ruim een maand zal ook de 66 meter lange glijbaan van zwembad De Hoorn in Alphen omgetoverd zijn tot interactieve glijbaan.

De glijbaan is bij veel bezoekers van zwembad De Hoorn een geliefd speeltoestel, vooral kinderen en jongeren maken er veelvuldig gebruik van. Momenteel zijn er helaas alleen bezoekers welkom in het buitenbad van de Hoorn vanwege de coronamaatregelen, dus kan de glijbaan niet gebruikt worden. Maar als het zwembad straks ook de binnenbaden weer mag openen, kunnen bezoekers ook gebruikmaken van de nieuwe interactieve glijbaan.

De 66 meter lange rode glijbaan stamt al uit 1998 en kon dus wel een upgrade gebruiken. Daarom wordt er momenteel hard gewerkt om de glijbaan om te bouwen naar een interactieve glijbaan. Bezoekers kunnen straks bovenaan de glijbaan kiezen uit verschillende thema’s, waar het geluid en licht in de glijbaan vervolgens op wordt afgestemd. Dit maakt elke rit weer anders.

De verwachting is dat de interactieve glijbaan half maart klaar is.Reacties

Locatie