arrow_back

Zwemmen met deze kou? Buitenbad De Hoorn is dinsdag ‘gewoon’ weer open


Voor de echte zwemfanaat is er goed nieuws. Na twee dagen gesloten te zijn vanwege de winterse weersomstandigheden, opende zwembad De Hoorn vanochtend ‘gewoon’ weer de deuren van het buitenbad.

In overleg met het KNMI was De Thermen2 tot de conclusie gekomen dat het zondag en maandag niet verantwoord was voor gasten en medewerkers om onder de extreme weersomstandigheden het buitenbad te openen.  

Dinsdagochtend is het buitenbad weer open gegaan. Het buitenbad zelf is verwarmd, maar moet je daarna dan met je voeten door de sneeuw? Nee, zeker niet. Met de hulp van de machines van Gromax is het pad rondom het buitenbad sneeuwvrij gemaakt. De echte bikkels hebben dus weer de mogelijkheid om een baantje te trekken in de open lucht.

Het buitenbad van De Hoorn opende ruim twee weken geleden. Hiermee was het Alphense zwembad het derde zwembad in Nederland die het buitenbad opende in deze coronaperiode. Het bleek direct een succes. De eerste dagen waren gelijk volgeboekt en vanwege de vele vraag besloot De Thermen2 om de tijdsloten voor het winterzwemmen uit te breiden.Reacties

Locatie