arrow_back

Alphen Vitaal organiseert veel extra activiteiten tijdens de vakantie


In de herfstvakantie organiseert Alphen Vitaal veel extra activiteiten voor jong en oud. Maak kennis met nieuwe sporten én met Alphen Vitaal. Alle activiteiten zijn gratis. Alphen Vitaal is de nieuwe organisatie die zich inzet voor vitaliteit en gezondheid onder inwoners van de gemeente.

Maandag

12:00-13:30 uur - Sport en spelmiddag in het Europapark.
Doe lekker mee met de leukste sportieve spelletjes in het Europapark. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en vind je het leuk om verschillende sport en spel activiteiten zoals Baseball 5, Knotshockey, Voetbal en Frisbee te doen? Dan is dit echt wat voor jou! Meld je snel aan want vol=vol! Aanmelden via aanmelden.alphenvitaal.nl.

Dinsdag

13:00-15:00 uur -Koersbal in Driehoorne
Koersbal is een balspel dat lijkt op jeu-de-boules met grotere ballen en het wordt gespeeld op een mat.

13:00-15:30 uur - Tennis clinic Senioren in het Europapark

Woensdag

12:30-13:30 uur - Badminton Boskoop in de Plantaan
In Samenwerking met Tom in de Buurt. Dat Badminton niet alleen een sport voor op de camping is dat bewijst Alphen Vitaal tijdens deze activiteit in Boskoop. Iedereen is welkom. Kosten om deel te nemen zijn € 3 per keer, contant betalen.

14:00-16:00 Jeux de Boules bij les pointeurs 
Gooi een balletje mee bij de Jeux de Boules vereniging van Alphen aan den Rijn. Aanmelden via aanmelden.alphenvitaal.nl.

Donderdag 

13:30-16:00 - AAV Atletiek clinic bij AAV’36

Hordelopen, hoogspringen, kogelstoten zijn maar enkele disciplines van Atletiek. Tijdens de clinic bij AAV kun je zelf de veelzijdigheid zien en ontdekken in welk onderdeel jij goed bent!  

17:30-18:30 - Bootcamp 16+ Europapark
Bootcamp is leuk, hip en gezond! Lekker in de buitenlucht rennen en oefeningen doen. Iedereen ouder dan 16 jaar is van harte welkom. Deelname is gratis

Vrijdag 

13:00-14:00 – Hockey Actief SV Bernardus - Hazerswoude Rijndijk in samenwerking met HC Alphen

14:30-15:30 - Hockey Actief – Hobbemastraat - Hazerswoude-dorp in samenwerking met HC Alphen

15:00-18:00 – Bingo in de Limeshal of via zoom 
De kosten bedragen € 7,50 p.p. Aanmelden via p.depagter@alphenvitaal.nl. In verband met de regels vanuit de overheid is het tonen van een QR-code verplicht.

Naast de extra activiteiten worden wekelijks veel gratis activiteiten georganiseerd. Voor senioren is er op diverse locaties Senioren in beweging waarbij deelnemers op hun eigen tempo worden uitgedaagd om te bewegen. Gezelligheid staat voorop. Voor kinderen zijn er dagelijks na schooltijd sport en spel activiteiten (Samen actief) in wijken door de hele gemeente. Voor meer informatie, kijk op Alphenvitaal.nlReacties

Locatie