arrow_back

Alphenaar Bjorn Remmerswaal voegt zich toe aan cast van nieuwe RomCom ‘Liefde Zonder Grenzen’


Bjorn Remmerswaal heeft een rol weten te bemachtigen in de nieuwe romantische komedie Liefde Zonder Grenzen, waarin ook Jim Bakkum, Yolanthe Cabau en Melissa Drost een rol spelen. De film is vanaf 14 oktober 2021 in de bioscoop te zien.

Bjorn is onder andere bekend geworden van het reality-tv programma Utopia, maar op dit moment timmert hij goed aan de weg als acteur en presentator. Momenteel is hij presentator bij het programma Inside Esports, dat samenwerkt met de Keuken Kampioen Divisie en het spel Rocket League. Dat programma wordt onder andere uitgezonden op ESPN, YouTube en Twitch. Daarnaast heeft Bjorn een eigen radioshow op Unity.nu waar hij elke zaterdag en zondag te horen is van 10:00 tot 12:00 uur. Tevens was hij afgelopen jaar te zien in de film Whitestar met onder andere Britt Dekker en Tim Douwsma.

Liefde Zonder Grenzen gaat over de liefdeslevens van twee zussen, Eva en Lieke, hun broer Maarten en hun vader Ferry. Ze hebben alle vier heel verschillende ideeën over wat liefde moet zijn en dat zorgt soms voor bijzondere situaties. Bjorn speelt de echtgenote van actrice Yasmin Karssing. De film wordt geregisseerd door Aram van de Rest en Appie Boudellah. Boudellah schreef samen met zijn broer Mussi Boudellah ook het script van de romantische komedie.



Reacties