arrow_back

Alphense westernmanege viert twintigjarig jubileum online


Op 1 april 2001 opende Melanie van Remundt op zeer jonge leeftijd haar eigen manege aan de Gnephoek in Alphen. “Toen was de westernsport nog helemaal niet zo populair in Nederland en ik wilde graag iedereen kennis laten maken met deze mooie manier van paardrijden”, vertelt ze.

Nu, precies twintig jaar later, is ‘Lone Star Western Stable’ een begrip in het Groene Hart. Een gezellige manege waar jong en oud zich thuis voelt. Hier kan iedereen leren paardrijden of zich verder ontwikkelen in de westernsport. Zelf haalde van Remundt ook verschillende titels binnen, waaronder meerdere malen Nederlands Kampioen.

“Wedstrijden en opendagen zijn voor al onze klanten en bezoekers altijd een favoriet uitje. Omdat we dit al een tijdje niet meer fysiek kunnen organiseren, worden we steeds handiger in online feestjes.” Melanie vertelt enthousiast over hoe april 2021, op hun Facebook en Instagram, in het teken zal staan van een bijzonder twintigjarig jubileum. Van video’s tot live sessies en zelfs een echte online quiz. “Het is roeien met de riemen die je hebt, maar je wordt tenslotte maar één keer twintig jaar!”



Reacties