arrow_back

Contactloos doneren aan de Voedselbank nu ook mogelijk bij Hoogvliet Kerk en Zanen


Op maandag 1 februari is in de Hoogvliet supermarkt in de Alphense wijk Kerk en Zanen een sponsorzuil geplaatst voor de lokale Voedselbank.

De zuil bevat een contactloze betaaloptie om een donatie aan de Voedselbank te doen. Hoogvliet hoopt hiermee de Voedselbank een steuntje in de rug te geven nu er geen productinzamelingsacties gehouden kunnen worden. De eerste sponsorzuil werd twee weken terug geplaatst in Koudekerk. René de Jong van de Voedselbank verwachtte toen al dat er meerdere supermarkten zouden volgen.

Alle donaties komen rechtstreeks ten goede aan de Voedselbank. Supermarktmanager Guido Vermaas is blij met de sponsorzuil. "Hoogvliet draagt de Voedselbank een zeer warm hart toe. Daarom vind ik het ontzettend fijn dat we met deze sponsorzuil toch een beetje kunnen helpen. Wij weten uit ervaring hoe gul de Hoogvliet-klant is, dus we rekenen erop dat er mooie donaties binnen komen. Als het bij ons een succes is, kan de zuil ook 'op toernee' langs de andere Hoogvliet-filialen in Alphen aan den Rijn. Zo kan heel Alphen een steentje bijdragen."Reacties

Locatie