arrow_back

Dierenambulance Alphen verrast met cheque van duizenden euro’s


Een grote maar aangename verrassing voor Dierenambulance Alphen. Woensdag werden twee bestuursleden verzocht naar Stichting Dierenlot te komen. Daar kregen zij een cheque van maar liefst € 35.324 overhandigd.

Stichting Dierenlot lokte de twee bestuursleden Mieke en Marjan naar Arkel toe met de smoes dat ze 2020 zouden gaan evalueren. De bestuursleden hadden hier zo hun bedenkingen bij. “Het was op zich wel een apart verzoek, aangezien dit eigenlijk nooit op kantoor van Dierenlot gebeurt.”

Tot hun verrassing kwam er een hele grote Maarten Stoopendaal Droomcheque tevoorschijn. Stichting Dierenlot heeft hen een bedrag van maar liefst € 35.324 geschonken. “We kunnen hier een heleboel over zeggen, maar woorden schieten gewoon tekort”, laat de Dierenambulance weten.

Het geld is bedoeld voor het nieuwe pand van de Dierenambulance aan de Produktieweg in Alphen. Woensdag 30 december tekenden ze hiervoor het koopcontract. Er moet nog wel aardig wat gebeuren aan het pand. “Goede, diervriendelijke en makkelijk schoon te houden verblijven, een nieuwe vloer voor de eerste verdieping, het elektra moet worden vervangen etcetera etcetera.” Met de opgehaalde donaties en de cheque komen ze in ieder geval een heel eind.



Reacties