arrow_back

Een kleurrijke verrassing voor bewoners en personeel van zorginstellingen in Alphen


Vegro heeft afgelopen zaterdag, op Nationale Tulpendag, bij bijna 100 zorginstellingen in heel Nederland zo’n 1.500 boeketten tulpen bezorgd. In Alphen zijn de bewoners van zorginstellingen Rijnzate, Noorderbrink en Rietveld blij gemaakt met tulpen.

Vegro vindt het belangrijk om juist nu het personeel en de bewoners van zorginstellingen te ondersteunen. Annet du Chatinier, winkelleider Vegro thuiszorgwinkel Alphen aan den Rijn, en Sjoerd Verbree, Allround Marketeer Vegro, waren aanwezig bij de coronaproof overhandiging van de tulpen bij de locatie Rijzate.

‘’Iedereen kent wel iemand die in een zorginstelling verblijft en weet dus hoe zwaar de situatie daar is door corona, voor zowel de medewerkers als de bewoners en hun mantelzorgers en familie. We willen met deze actie alle zorginstellingen bedanken en een steuntje in de rug geven”, laat Verbree weten.

Du Chatinier vindt het belang om juist nu het personeel en bewoners van zorginstellingen te ondersteunen. ‘’Het overgrote deel van de Nederlanders heeft een opa, oma, vader, moeder, tante of wie dan ook die je kent in een verzorgingshuis wonen en ziet hoe zwaar de huidige tijd voor deze groep mensen is. Dit is een mooie manier om instellingen te bedanken voor alle zorg die zij dagelijks geven en zijn de tulpen een steuntje in de rug voor onze dierbaren’’, aldus Du Chatinier.

Zorginstelling Rijnzate

Namens de zorginstellingen Rijnzate, Noorderbrink en Rietveld, reageert ActiVite enthousiast op dit initiatief: “Het is echt een leuk, vriendelijk en fijn gebaar vanuit Vegro om onze verpleeghuizen op deze fleurige wijze te verrassen. Toen onze samenwerkingspartner Vegro ons benaderde met dit idee, vonden wij het een mooie actie om onze medewerking aan te verlenen. Zo worden de bewoners van de verpleeghuizen vandaag dus met een kleurrijk cadeautje in het zonnetje gezet.’’



Reacties