arrow_back

Gemeente Alphen is Avifauna, Archeon en Groene Hart


Monique Veldman, voorzitter van Platform Recreatie & Toerisme, is blij met de uitkomst van de Nulmeting Citymarketing. Onderzoeker Erik Braun concludeert dat Alphen haar imago vooral kan verbeteren door in te zetten op recreatie. "Dat kwam ook uit ons onderzoek", aldus Veldman.

Uit de Nulmeting Citymarketing blijkt dat de gemeente Alphen aan den Rijn vooral bekend is om Avifauna, Archeon en het Groene Hart. Zowel inwoners, regiogenoten als Randstedelingen noemen dit spontaan als top 3. Dat is opmerkelijk eensgezind, aldus Erik Braun. Hij vindt dan ook dat Alphen nu in moet zetten op de recreatieve sector om haar imago te verbeteren.

Platform Recreatie & Toerisme (PReT) heeft eerder een eigen onderzoek gedaan met hetzelfde resultaat. Voorzitter Monique Veldman hoopt dat deze grote kans nu wordt gegrepen: "Ik vind het mooi dat de nulmeting is gedaan. Je ziet dat we gewoon op één lijn zitten. Om het imago van Alphen aan den Rijn te verbeteren, moeten we beginnen met recreatie en daarna komt de rest. Het is nu tijd voor actie en daar gaan wij als PReT ons zeker voor inzetten."



Reacties