arrow_back

Gemeente zoekt ontwikkelaars voor zorgcentra


Wethouders Gerard van As en Han de Jager zijn op zoek naar een ontwikkelaar voor locatie Klompenmaker, locatie Bospark wordt door Woonforte ontwikkeld. Er komt op beide locaties een zorgcentrum voor 65-plussers die geleidelijk meer inpandige zorg willen afnemen.

Locatie Klompenmaker, langs de Eisenhowerlaan, is geschikt voor een kleinschalig complex met veertig appartementen. Deze hebben als doelgroep een- en tweepersoons seniorenhuishoudens. De appartementen worden in de sociale huursector aangeboden door Woonforte.

Locatie Bospark ligt tussen het Bospark en de nieuwbouw van het Groene Hart Leerpark aan de Prinses Beatrixlaan. Hier is ruimte voor een complex met honderdtwintig appartementen. Deze zijn eveneens bestemd voor een- en tweepersoons seniorenhuishoudens. De appartementen worden aangeboden voor een huurprijs in de vrije sector met als doelgroep middeninkomens.

Binnen beide zorgcomplexen wordt een eigen aanbod aan zorg en ondersteuning aangeboden als integrale voorziening. "We zoeken een marktpartij die dit voor locatie Bospark kan aanbieden en waarmaken", aldus de wethouders. Het gebied rond beide complexen wordt levensloopbestendig ingericht.

Op de illustratie een impressie van locatie Bospark



Reacties