arrow_back

Kom naar de Beurs van het Werk op zaterdag 2 november


Op zaterdag 2 november vanaf 13.00 uur is iedereen welkom bij de Beurs van het Werk. Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging? Wil je dichter bij huis werken, ben je werkzoekend, een schoolverlater of een herintreder? Kom in contact met het bedrijfsleven, uitzendbureaus en specialisten op het gebied van werk. Meer dan 50 bedrijven zijn aanwezig in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.

Er zijn inspirerende workshops, je kunt een gratis profielfoto’s laten maken voor LinkedIn of jouw CV, meet & greets en nog veel meer.

Workshop pitchen

Er is een korte workshop pitchen, deze start om 13.30 uur (in het werkcafé van het gemeentehuis). Bij pitchen kom je erachter wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze het beste kunt presenteren. Dit is een mooie gelegenheid om met ondernemers uit de regio in contact en te laten zien waar je goed in bent.  Deze workshop wordt gegeven door 2connect-us.

Direct na de workshop kun je jouw kennis in de praktijk brengen tijdens het netwerkcafé. Het netwerkcafé start om 14.00 uur. Grijp deze kans om in contact te komen met leuke ondernemers zonder te solliciteren. Zoals Zeeman, Goedhart en vele andere ondernemers die op de beurs aanwezig zijn.

Genoeg te beleven

Ook kun je heerlijke en luxe koffie (met wat lekkers) kopen bij de gezellige Espressobar in het gemeentehuis. Buiten het gemeentehuis is er genoeg te beleven, daar kun je heerlijke pizza’s en hamburgers kopen. Ook kun je sportief bezig zijn en een proefrit maken op de allernieuwste fietsen.

Datum:              Zaterdag 2 november 2019.

Tijdstip:             13.00 - 16.00 uur.

Locatie:             Gemeentehuis, Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn.

Voor wie:          Iedereen die dichtbij huis wil werken.



Reacties