arrow_back

Mooie samenwerking Brasserie de Alphense Burgemeester en Brugwachtertje aan den Rijn


Samen sta ja sterker. Daarom hebben Brugwachtertje aan den Rijn en Brasserie de Alphense Burgemeester de handen ineen geslagen. Zo kunnen ze elkaars activiteiten versterken.

Alphen aan den Rijn is ultiem gelegen in het Groene Hart en is omgeven door mooie wateren. En wat is leuker dan een gezellige vaartocht over de Oude Rijn inclusief een heerlijke lunch, high tea of borrel? Het is nu mogelijk door de samenwerking tussen Brugwachtertje aan den Rijn en Brasserie de Alphense Burgemeester.

Zo verzorgt Brasserie de Alphense Burgemeester diverse catering arrangementen op de Soosboot en kan via het Brugwachtertje aan den Rijn bijvoorbeeld een diner, High Tea of borrel na één van hun activiteiten (vaartocht, stadswandeling, in het huisje) worden gereserveerd.

Reserveren kan bij Brugwachtertje aan den Rijn, zowel via mail als FacebookInstagram of gewoon even binnenlopen. Reservering is afhankelijk van de beschikbaarheid van de boot, schipper en Brasserie de Alphense Burgemeester. De teams van Brugwachtertje aan den Rijn en Brasserie de Alphense Burgemeester wensen jou alvast een prettige vaart!

De websites worden aan elkaar gelinkt en nieuwe ideeën worden volop uitgewisseld. Voor meer informatie, kijk op brasseriedealphenseburgemeester.nl en brugwachtertjeaandenrijn.nl.

logo advertorial brugwachtertje de burgemeester.png



Reacties

Locatie