arrow_back

Ontdek de wereld van tenten


U bent ze vast eens tegen gekomen; enorm grote tenten tijdens feesten, beurzen of zelfs als tijdelijke opvangcentra. Het is goed mogelijk dat dit een constructie van Kontent Structures was, hét bedrijf dat wereldwijd actief is in het engineeren, produceren, verhuren en verkopen van tentaccommodaties. 

Door de jaren heen heeft Kontent Structures een prominente positie verkregen binnen de branche voor tentenverhuur. De verhuur is dan ook de bekendste vorm waarin consumenten Kontent Structures kunnen herkennen. De tentconstructies worden namelijk regelmatig neergezet bij grote festivals en evenementen.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf op de meest bijzondere plekken tentaccommodaties gebouwd. Zo verhuurden ze onder andere een tijdelijke showroom aan Mercedes Benz Dealer Bedrijven, een maatwerk etagetent op Rock Werchter of een werktent van 335 meter op een brug . Ervaring en vakmanschap zijn de belangrijkste elementen om op vrijwel iedere locatie een tentaccommodatie te kunnen plaatsen. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Kontent Structures alles zo veel mogelijk naar wens uit te voeren. Verschillende structuren en toepassingen zijn mogelijk, waaronder aluhallen, pagodetenten, opslagtenten en etagetenten.

Sinds 2019 bestaat Kontent Structures uit drie verschillende onderdelen: Sales, Rentals en Metal Works.

Kontent Structures is dus ook het adres voor de verkoop van aluminium tentstructuren. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen tentaccommodaties voor professionele tentenverhuurbedrijven en de zakelijke markt. Naast tentenverhuur en -verkoop houden zij zich ook bezig met metaalbewerking. Door middel van de nieuwste technieken en met behulp van lasrobots, CNC-zetbanken en buis- en plaatlasers produceren zij met grote precisie en op zeer efficiënte manier de metalen producten voor tentconstructies en bijbehorende transportsystemen. En dat allemaal in eigen huis.

Diverse cases zijn hier te zien: https://kontent-structures.com/nl/over-kontent/cases/

Kontent Structures, info@kontent-structures.com, telefoonnummer: 0172 - 72 62 62.



Reacties