arrow_back

Opeens voorbij


Het is heel vreemd. Spelers die inmiddels te kennen hadden gegeven na dit seizoen naar een andere club te zullen overstappen, hebben nu opeens zo maar hun allerlaatste wedstrijd voor hun huidige club gespeeld. In sommige gevallen is dat uitermate triest eigenlijk. Dat is zeker van toepassing op Stefan den Horder.

Sinds 2012 kwam Stefan uit in de selectie van ARC. Als er één speler is die me verbaasd heeft en zich bijzonder ontwikkeld heeft, is hij het wel. Een destijds door mij beperkt geachte voetballer, die wel heel snel was en zich immer uit de naad werkte, heeft Stefan het helemaal waar gemaakt. Hij speelde 206 wedstrijden in het eerste van ARC en produceerde zeventig goals. Zijn tijd bij ARC is voorbij, maar hij gaat zich ergens anders ongetwijfeld weer super nuttig maken. Hopelijk ziet de Alphense Racing Club ergens in mei of juni nog een mogelijkheid om een leuke afscheidswedstrijd te regelen. Want Stefan mag op deze manier niet zo maar met stille trom vertrekken.

Natuurlijk zijn er volop andere spelers in dienst van de Alphense voetbalclubs die nu plotseling hun allerlaatste wedstrijd voor hun club blijken te hebben afgewerkt, maar de meeste daarvan hadden een niet zo lange staat van dienst, een hele korte soms zelfs. Misschien Robin de Heij bij ARC en Arjan Ouwendijk bij Alphense Boys, maar Stefan den Horder moet uitgezwaaid worden.



Reacties