arrow_back

R van Hemert Schilderwerken onmisbaar als jouw huisschilder


Geen tijd om zelf te schilderen? De Alphense schilder Richard van Hemert neemt graag jouw werk uit handen. Naast particuliere woningen werkt R van Hemert Schilderwerken ook regelmatig voor grote bedrijven en VvE’s.

Richard is jaren geleden begonnen als schilder en nog altijd doet hij zijn werk met veel passie. Hij vertelt: “Ik haal er veel plezier en voldoening uit. Het mooiste moment is als alles strak in de verf staat en je kunt zien dat de klant er blij mee is. Dat brengt een grote glimlach op mijn gezicht.”

Het is belangrijk om schilderwerk regelmatig bij te houden. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk en jouw woning beschermd blijven. Daarnaast zorgt een nieuwe verflaag ervoor dat jouw interieur weer een opleving krijgt, vertelt Richard. "Wij raden aan om twee keer per jaar, als je jouw ramen lapt, ook het houtwerk af te nemen. Vooral de liggende delen zijn kwetsbaar."

Van binnen- tot buitenschilderwerk

De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buitenschilderwerk. Denk aan het sauzen van wanden, plafonds en het schilderen van trappen. "Wij werken met top materialen van Sigma en kunnen indien mogelijk geheel vrijblijvend door Sigma een verftechnisch onderzoek laten uitvoeren. Tevens gebruiken we schuurmachines met stofafzuiging, dat scheelt 90% stof!"

Kies je voor R van Hemert Schilderwerken, dan kies je voor vakmanschap en kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact op met R van Hemert Schilderwerken via 06 40802934, website of mail naar info@rvanhemertschilderwerken.nlReacties