arrow_back

Schilderachtig wonen in de Zeven Meesters


In een prachtige omgeving, direct nabij het Braassemermeer in Rijnsaterwoude, komen de Zeven Meesters tot leven. Deze zeven vrijstaande villa’s zijn zeer energiezuinig, kennen een rijke architectuur en zijn geheel naar eigen wens in te delen en uit te breiden. Op donderdag 12 maart gaan de villa’s in de verkoop bij Drieman Garantiemakelaars.

Deze nieuwbouw woningen, vernoemd naar de Hollandse meesters Vincent van Gogh en Johannes Vermeer, verrijzen op kavels tot 490 m2. De architectuur is verfijnd en kan worden afgestemd op uwwensen en eisen. Ook heeft u een grote tuin tot uw beschikking. De woningen worden verkocht vanaf € 575.000 VON.

Ideale locatie

De Zeven Meesters liggen centraal in het Groene Hart, in het kleine maar fijne dorp Rijnsaterwoude. Door de directe verbinding met de A4 ben je binnen vijftien tot dertig minuten rijden in Amsterdam, Schiphol of Leiden. Daarbij liggen de vrijstaande woningen ook nog in een oer-Hollands landschap aan het Braassemermeer. Een ideale woonomgeving voor echte buitenmensen. De lucht is er elke dag anders, het water kabbelt tegen de kade en de wind waait je hoofd leeg.

Laat jouw woonwensen werkelijkheid worden

Drieman Garantiemakelaars vindt het belangrijk dat u als koper volop mogelijkheden krijgt om al uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. De woning kan van top tot teen naar uw wensen en eisen worden gebouwd. Van badkamer tot voordeur en van uitbouw tot zwembad. Het ontwerp staat al op papier, samen met aannemer ThuisinBouwen zorgt u ervoor dat het uw thuis wordt.

Jouw toekomstige woonplek?

Deze Zeven Meesters gaan op donderdag 12 maart in de verkoop. De verkoop wordt gehouden in het Schoolhuis aan de Herenweg 22 te Rijnsaterwoude. Tussen 19:30 en 21:00 uur bent u van harte welkom. Naast verkoopdocumentatie zoals brochure en prijslijst staat ook de koffie voor u klaar. Uiteraard is het verkoopteam aanwezig om al uw prangende vragen te beantwoorden. Wilt u de toekomstige woonplek alvast ontdekken? Ook dat is mogelijk. U loopt er met vijf minuutjes naartoe!

Klik hier voor meer informatie.

Wel interesse maar kunt u donderdag niet?

Geen probleem! Loop gerust eens bij Drieman Garantiemakelaars binnen. Ook zaterdag zijn zij open van 10:00 tot 16:00 uur. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor meer informatie onder het genot van een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom aan de Anne Frankkade 25 of neem contact met ons op via 0172 - 47 33 51, alphen@drieman.nl.

logo drieman.png



Reacties

Locatie